Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g brauner Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Butter, davon 80 g in Stücken, 20 g in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Rosinen (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandelstifte
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1228 kJ / 292 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3ωρ.
Quarkstuten
1h 20 phút
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 Std. 45 Min
Sonntagsstuten
2 godz. 25 min
Quarkstuten
1h 30min
Scones mit Aprikosen und Haselnüssen
30 Min
Butterstuten
3ωρ.
Rheinisches Schwarzbrot
3u. 15min
Vollkornklotz
3h 30min
Schwarzbrot
3ωρ.