
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g brauner Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Butter davon 80 g in Stücken, 20 g in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Rosinen (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandelstifte
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 292 kcal / 1228 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quarkstuten
1hod. 30min
Quarkstuten
1hod. 20min
Ontbijtkoek (Frühstückskuchen)
1hod.
Marzipan-Butterkuchen
3hod.
Butterstuten
3hod.
Rheinisches Schwarzbrot
3hod. 15min
Butterkuchen mit Hefe
1hod. 35min
Sonntagsstuten
2hod. 25min
Butterkuchen
1hod. 55min
Buttermilch-Weckchen
1hod. 30min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3hod.
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4hod. 15min