Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g brauner Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Butter, davon 80 g in Stücken, 20 g in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Rosinen (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandelstifte
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1228 kJ / 292 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Königskuchen
9h 30min
Schwarzbrot
3 Std.
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Quarkstuten
1 Std. 30 Min
Ontbijtkoek (Frühstückskuchen)
1 Std.
Butterstuten
3 Std.
Norddeutsches Kürbisbrot
3h 15min
Quarkstuten
1 Std. 20 Min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Sonntagsstuten
2 Std. 25 Min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 Std.
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.