Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g brauner Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Butter, davon 80 g weich, in Stücken, und 20 g in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandelstifte zum Bestreuen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 25 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzbrot
3h
Rheinisches Schwarzbrot
3 Std. 15 Min
Quarkstuten
1 godz. 30 min
Karamell-Walnuss-Stuten
3h
Quarkstuten
1h 20 min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min
Möhrenbrot
2 Std.
Butterkuchen mit Hefe
1h 35min
Sonntagsstuten
2hod. 25min
Butterkuchen
1h 55min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Rosinenstuten
3h