Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 1000 g Kirschen, entsteint
- 1 TL neutrales Pflanzenfett, z.B. Kokosöl
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 25 g Kirschwasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 111 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirschkonfitüre
25 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 Std. 40 Min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Bellini-Konfitüre
40 min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1h 10 min
Mandarinen-Gelee
30 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2h 30 min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 min
Birnenkonfitüre
20min