Zařízení & příslušenství
菠萝酱泰式墨鱼仔
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
料酒30 克
-
水800 克
-
墨鱼 选用墨鱼仔,洗净沥干500 克
-
冷水 提前准备凉白开
-
鱼露40 克
-
蒜头2 瓣
-
新鲜小米椒1 - 2 根
-
青柠40 克
-
新鲜菠萝 切块160 克
-
糖20 克
-
香菜 切碎4 - 5 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1526.2 mg
Protein
27.6 g
Kalorie
884.7 kJ /
211.7 kcal
Tuk
1.6 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
20.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日凉拌菜
10 recepty/-ů
Čína
Čína