Cuisson du boulgour moyen

Cuisson du boulgour moyen

4.9 18 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 portions

Suroviny

  • 200 - 500 g de boulgour
  • 400 - 800 g d'eau
  • ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
  • ½ - 1 c. à café de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 295.8 mg
Protein 5.6 g
Kalorie 896.4 kJ / 214.1 kcal
Tuk 1.9 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...