Cuisson du boulgour moyen
TM6

Cuisson du boulgour moyen

5.0 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 200 - 500 g de boulgour
  • 400 - 800 g d'eau
  • ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
  • ½ - 1 c. à café de sel

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
896.4 kJ / 214.1 kcal
Protein
5.6 g
Sacharidy
43 g
Tuk
1.9 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
6.5 g
Sodík
295.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty