Zařízení & příslušenství
Cuisson du boulgour moyen
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 portions
Suroviny
-
200 - 500 g de boulgour
-
400 - 800 g d'eau
-
½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
-
½ - 1 c. à café de sel
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
295.8 mg
Protein
5.6 g
Kalorie
896.4 kJ /
214.1 kcal
Tuk
1.9 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mode rice cooker
8 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Cuisson de l'épeautre complet
35min.
Cuisson du millet
45min.
Cuisson du riz jasmin
35min.
Cuisson du riz basmati
35min.
Cuisson du riz long blanc
35min.
Cuisson du boulgour moyen
35min.
Cuisson du riz
25min.
Cuisson des pâtes
25min.
Rissoler 300 g d'oignons
Žádné hodnocení
Rissoler 200 g d'oignons
20min.
Cuisson des œufs
20min.
Cuisson du riz
25min.