Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
200 - 300
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
nebo 200 - 300 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 22 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Cuisson des pâtes
25 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Dorer 350 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Dorer 250 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Dorer légèrement ail et oignons
Žádné hodnocení
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Cuisson des œufs
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
Žádné hodnocení
Rissoler 200 g d'oignons
Žádné hodnocení