Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 250 g de farine de blé complet
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 450 g de lait ribot (babeurre)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 521 kJ / 125 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 0.6 g
Alternativní recepty
Pain noir aux graines
2h 45min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Stollen
3sa 45 dk
Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka
7 Std.
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Julekake (brioche norvégienne)
2 godz. 50 min
Pain au thym
1h 15min
Couronne de challah au sésame avec œufs de Pâques
1h 45 min
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min
Soda bread irlandais
45min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1h 40min