Gâteau des rois sans gluten, à la fleur d'oranger et aux amandes

Gâteau des rois sans gluten, à la fleur d'oranger et aux amandes

4.0 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 10min.
6 portions

Suroviny

La frangipane
  • 50 g de sucre en poudre
  • 100 g de poudre d'amande
  • 10 g de fécule de maïs
  • 10 g de sucre vanillé
  • 2 c. à soupe de purée d'amande
  • 100 g de beurre mou
  • 1 œuf
La pâte à gâteau
  • 250 g de farine sans gluten
  • 50 g de sucre en poudre
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 1 œuf
  • 150 g d'eau
  • 40 g de beurre mou
  • 50 g d'eau de fleur d'oranger
  • amandes effilées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 31.9 mg
Protein 9.4 g
Kalorie 1736.8 kJ / 415.1 kcal
Tuk 21.1 g
Vláknina 5.6 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 52.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...