Kompatibilní verze
Gâteau des rois sans gluten, à la fleur d'oranger et aux amandes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La frangipane
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de poudre d'amande
- 10 g de fécule de maïs
- 10 g de sucre vanillé
- 2 c. à soupe de purée d'amande
- 100 g de beurre, mou
- 1 œuf
La pâte à gâteau
- 250 g de farine sans gluten
- 50 g de sucre en poudre
- 5 g de levure boulangère sèche
- 1 œuf
- 150 g d'eau
- 40 g de beurre, mou
- 50 g d'eau de fleur d'oranger
- amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1736.8 kJ / 415.1 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 52.4 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 31.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaufres à la farine de châtaigne
1 Std.
Crème brûlée vegan aux marrons
2 Std. 15 Min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1 Std.
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Pain sans gluten au sésame et au kasha
2 Std. 50 Min
Smoothie jar
40 Min
Blinis aux courgettes sans gluten
25 min
Gâteau aux 3 laits et liqueur de whisky
7h
Cookies aux peaux de banane
1 Std. 10 Min
Galette des rois chocolat et café
2 godz. 45 min
Galette au citron
1 Std. 35 Min
Velouté de potimarron, croûtons à l’huile de truffe
5h 15 min