Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à tarte
- 75 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé
- 50 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
Le caramel
- 150 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre, froid, coupé en morceaux
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 8 - 9 pommes à cuire (Golden, Reine des Reinettes, Braeburn ou Boskoop)
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 41 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Tarte Tatin
1h
Meringues aux amandes
2 Std. 50 Min
Galette des Rois express
50min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Cannelés bordelais
13h 30 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Crumble pomme-cannelle
45min
Crumble pommes-framboises
50min