Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de moutarde
- 1 c. à café de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le jus d'1/2 citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 999.8 kJ / 242.3 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 165 mg
Alternativní recepty
Sauce dieppoise
35 min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50 min
Mélange pour marinade de viande
5 min
Bisque de saint-jacques, crostini au romarin et huile d'olive au citron
5 Std. 10 Min
Sauce piquante
35 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce à l'oseille
35 min
Gambas sautées au beurre persillé
15 min
Cassolette de poissons
1h
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min