Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
蘆筍和馬鈴薯
- 600 克 水
- 1 茶匙 鹽
- 1 小撮 糖
- 5 克 無鹽奶油 (volitelně)
- 700 - 750 克 馬鈴薯 ,小顆或切小塊(詳見要訣)
-
1000 - 1500
克 白蘆筍
nebo 1000 - 1500 克 綠蘆筍
荷蘭醬
- 20 - 40 克 水
- 10 - 20 克 檸檬汁
- 175 - 350 克 無鹽奶油
- 4 - 8 顆 蛋黃
- ½ 茶匙 鹽
- 1 - 2 小撮 胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Vláknina
- 6.5 g