蘆筍馬鈴薯佐荷蘭醬

蘆筍馬鈴薯佐荷蘭醬

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

蘆筍和馬鈴薯
  • 600 克
  • 1 茶匙
  • 1 小撮
  • 無鹽奶油 (volitelně)
    5 克
  • 馬鈴薯 小顆或切小塊(詳見要訣)
    700 - 750 克
  • 白蘆筍
    1000 - 1500 克
    1000 - 1500 克 綠蘆筍
荷蘭醬
  • 20 - 40 克
  • 檸檬汁
    10 - 20 克
  • 無鹽奶油
    175 - 350 克
  • 蛋黃
    4 - 8 顆
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    1 - 2 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.3 g
Kalorie 2919 kJ / 698 kcal
Tuk 58.5 g
Vláknina 6.5 g
Sacharidy 29.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...