Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
菠菜麵糰
- 200 克 冷凍菠菜葉 ,解凍,切段 (2公分)
- 70 克 洋蔥 ,對切
- 5 根 新鮮巴西利 ,取葉
- 60 克 奶油 ,切小塊
- 130 克 牛奶
- 250 克 隔夜白麵包 ,切方塊
- 150 克 莫札瑞拉乳酪 ,切方塊 (1公分)
- 40 克 麵粉
- 3 顆 蛋
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 豆蔻粉
燉蕃茄
- 100 克 洋蔥 ,對切
- 1 粒 蒜頭
- 20 克 橄欖油 ,多備一點塗抹用
- 400 克 罐裝切碎蕃茄
- 10 克 蕃茄泥
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 乾燥百里香
- ½ 茶匙 鹽
- 100 克 水
- 250 克 櫻桃蕃茄
- 鹽 ,依個人口味調整
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1 茶匙 新鮮羅勒 ,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2760 kJ / 656 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6.4 g