Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa (5-6 pezzi grandi), a pezzi
- 110 g di cipolla, a fette + q.b per servire
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 225 g di acqua
- 170 g di aceto di mele
- 1 dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 510 g di salsa barbecue
- foglie di lattuga verde, per servire
- 6 panini per hamburger
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 847 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3h
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Porchetta con pere e cipolle
12h
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 godz. 50 min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55 min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2h
Riso cantonese (TM6)
40min
Pulled pork a Cottura Lenta
7 Std.
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4h 50min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4h 20min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h