Fonduta di zucca con gamberi insaporiti

Fonduta di zucca con gamberi insaporiti

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • zucche Butternut, piccole (350-400 g ciascuna)
    4
  • di sale
    4 pizzichi
  • di maionese
    100 - 200 g
  • di Emmental a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di cipollotto solo la parte bianca, in quarti
    200 g
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di gamberetti freschi sgusciati
    20
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 995.9 kcal / 4167 kJ
Protein 34.1 g
Tuk 69.1 g
Sacharidy 67.5 g
Vláknina 11.3 g
Nasycený tuk 23.9 g
Sodík 1105.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...