
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g di acqua
- 2 fettine di vitello (braciole con l'osso, circa 400 g ciascuno)
- 50 g di burro
- 2 rametti di rosmarino fresco interi
- sale a piacere
- pepe macinato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 627 kcal / 2628 kJ
- Protein
- 58 g
- Tuk
- 44.5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1hod. 30min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2hod. 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2hod. 40min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1hod. 35min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2hod. 20min
Pollo speziato sottovuoto
1hod. 50min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2hod.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1hod. 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1hod. 15min
Roastbeef Sottovuoto
5hod. 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2hod. 20min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2hod.