Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g di acqua
- 2 fettine di vitello (braciole con l'osso, circa 400 g ciascuno)
- 50 g di burro
- 2 rametti di rosmarino fresco, interi
- sale, a piacere
- pepe macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2628 kJ / 627 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2 Std. 20 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2j 30 menit
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min