Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di zucchero
- 25 g di burro a pezzi
Pan brioche
- 2 uova
- 2 tuorli
- 100 g di burro a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 150 g di latte
- 500 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 379 kJ / 90.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 58.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Balep korkun
1h 30min
Plumcake colomba di Pasqua
2h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 godz.
Rosette alle mele
3h 30min
Trecce dolci
4 Std.
Paninetti soffici allo yogurt
1 Std. 50 Min
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Pane all'acqua
4 Std.
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Treccine allo yogurt
6h 30min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Treccia al latte
2h 30min