Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole

Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole

1.7 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
12 fette

Suroviny

  • 3 clementine la scorza (senza la parte bianca)
  • 250 g di nocciole sgusciate e spellate
  • 100 g di cacao amaro in polvere non zuccherato
  • 180 - 240 g zucchero a piacere
  • 150 g olio di semi di girasole + q.b.
  • 180 g di acqua minerale frizzante
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • gelato a piacere
    zucchero a velo, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 4.1 mg
Protein 4.7 g
Kalorie 1414 kJ / 338 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...