Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 70 g di burro
- 850 g di latte
- 350 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di burro a pezzi
- 70 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Terminare la preparazione
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi champignon freschi a pezzi
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- fili di erba cipollina fresca q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1914.4 kJ / 457.6 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 481.6 mg
Alternativní recepty
Frittatina alle zucchine
30 min
Lingue croccanti
45 Min
Focaccia millebolle
28 Std.
Flan di zucchine e mozzarella
50 min
Ghiaccioli tricolore
7 Std. 15 Min
Grissini Rubatà
2h 30 min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 Min
Scarcedda lucana
2 Std.
Zavata carsolina
5h
Sospiri sardi (senza glutine)
1 Std.
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30 min
Coppa cookies
3h 30min