Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 70 g di burro
- 850 g di latte
- 350 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di burro a pezzi
- 70 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Terminare la preparazione
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi champignon freschi a pezzi
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- fili di erba cipollina fresca q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1914.4 kJ / 457.6 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 481.6 mg
Alternativní recepty
Ossibuchi ai funghi
3h 30 min
Mammoli su fonduta di formaggio
1h 30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2 godz.
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30 min
Entrecote con risotto ai funghi
40 Min
Zavata carsolina
5h
Gnocchi di broccoli
1h
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50 min
Aspic di verdure
8h
Torta de gee
1h 30 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 godz.
Bignè craquelin
2 godz.