Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco

4.6 43 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
12 porzioni

Suroviny

Torta al cioccolato
  • 150 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 100 g di burro + q.b.
  • 4 uova (medie)
  • 130 g di zucchero
  • 130 g di mandorle tritate
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
Ganache al cioccolato bianco
  • 150 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 50 g di burro a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 73.7 mg
Protein 6.6 g
Kalorie 1526 kJ / 364.7 kcal
Tuk 26.8 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 12.9 g
Sacharidy 26.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...