Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco

3.0 5 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod.
12 porzioni

Suroviny

Torta al cioccolato
  • di cioccolato fondente a pezzi
    150 g
  • di burro + q.b.
    100 g
  • uova (medie)
    4
  • di zucchero
    130 g
  • di mandorle tritate
    130 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino
Ganache al cioccolato bianco
  • di cioccolato bianco a pezzi
    150 g
  • di acqua
    50 g
  • di burro a pezzi
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 364.7 kcal / 1526 kJ
Protein 6.6 g
Tuk 26.8 g
Sacharidy 26.6 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 12.9 g
Sodík 73.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...