Kompatibilní verze
Tarta flambeada alsaciana de vieiras al aceite de vainilla
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 30 g de mantequilla
- 200 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 12 vieiras con coral cortadas en láminas
- 50 g de canónigos
-
30
g de aceite de vainilla (ver sugerencia)
nebo 30 g de aceite de oliva virgen extra - 10 g de zumo de lima
- 1 cucharadita de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4872 kJ / 1165 kcal
- Protein
- 28.04 g
- Sacharidy
- 103.55 g
- Tuk
- 71.08 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3h
Bagels
2 godz.
Pan para hamburguesa
3h 20 min
Fardelejos (La Rioja)
30 min
Choux integrales (sin lactosa)
2 godz.
Concentrado de choriceros o ñoras
20min
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6h 30min
Bao buns con salmón y espárragos
1 godz.
Bao buns a la catalana
2 godz.
Pan indio
45 min
Pasta fresca al huevo
30 min
Tarta flambeada alsaciana
1h 5 min