Tarta flambeada alsaciana de vieiras al aceite de vainilla

Tarta flambeada alsaciana de vieiras al aceite de vainilla

5.0 9 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 5min
2 unidades

Suroviny

Masa
  • de agua
    160 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de harina de fuerza
    250 g
  • de sal
    ½ cucharadita
Cobertura
  • de cebolla cortada en juliana
    200 g
  • de mantequilla
    30 g
  • de crème fraîche
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
Montaje
  • vieiras con coral cortadas en láminas
    12
  • de canónigos
    50 g
  • de aceite de vainilla (ver sugerencia)
    30 g
    30 g de aceite de oliva virgen extra
  • de zumo de lima
    10 g
  • de sal en escamas
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 1165 kcal / 4872 kJ
Protein 28.04 g
Tuk 71.08 g
Sacharidy 103.55 g
Vláknina 6.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...