Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Esponja
- 100 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 100 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 50 g de mantequilla fundida
- 60 g de leche
- 2 huevos
- 15 g de levadura prensada fresca
-
50
g de licor de naranja (tipo Cointreau®)
nebo 50 g de brandy - 350 g de harina de fuerza
- 50 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
Decoración
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 677.8 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 17.3 mg
Alternativní recepty
Plum cake de piña y coco
2h 30min
Hojaldre de chocolate y avellanas
2h
Roscón Red velvet
4h
Pastel de calabaza
1h 50 min.
Rollos de brioche salados
1h 20min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Rolls con fresas
2 godz. 50 min
Tarta con cobertura de manzana laminada
1h
Brioche danés (Brunsviger)
2h
Tarta cremosa de melocotón
3u. 15min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1h 20min
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1h 50 min.