Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 200 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g cold water
- 1 pinch sea salt
Caramel and filling
- 150 g caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, cut into pieces
- 1030 g water
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 8 Granny Smith apples, peeled and cut into sixths (see Tips)
- 1 tbsp vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1535.7 kJ / 367 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 23.9 mg
Alternativní recepty
Milanese risotto
25 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7hod. 30min
Paris Brest
6 Std. 40 Min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Asturian rice pudding
1 Std.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Brutti ma buoni
4h 40min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Garlic and sage mash
30 Min