Zařízení & příslušenství
Polenta, mandarin and almond cake
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
12 portions
Suroviny
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.4 g
Kalorie
1865 kJ /
444 kcal
Tuk
32.3 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
31.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gluten-free Baking
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min.
Gwinganna Barramundi escabeche
45min.
DIY fruit dippers
35min.
Caramel Brownies
1hod. 20min.
Frozen Coconut Lime Cake
8hod. 25min.
Plum slice
1hod. 30min.
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1hod. 25min.
Chicken pastilla
1hod. 10min.
Pasta "alla Norma"
50min.
Sunflower and sesame seed bread rolls
1hod.
Chocolate cake
45min.
Coconut-Lime Crème Brûlée
3hod. 15min.