Zařízení & příslušenství
Polenta, mandarin and almond cake
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
12 portions
Suroviny
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.4 g
Kalorie
1865 kJ /
444 kcal
Tuk
32.3 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
31.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gluten-free Baking
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
S'more Brownie Cups
55min.
Corn tortillas
1hod. 50min.
Gefilte Fish
1hod. 10min.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13hod. 25min.
Mixed grain risotto
1hod. 25min.
Mushroom quinotto
30min.
Gefilte Fish
1hod. 10min.
Sunflower and nori filling
3hod. 10min.
Mediterranean pearl barley risotto
1hod.
Spinach and tomato quiche
1hod. 45min.
Semolina gnocchi with asparagus
1hod. 15min.
Lentil and chorizo stew
3hod. 45min.