Zařízení & příslušenství
Lemon Caper Aioli
Příprava 5min.
Celkový 10min.
5 portions
Suroviny
-
vegetable oil250 g
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
capers, pickled drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
110.7 mg
Protein
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tuk
49.7 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sacharidy
1.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Perfect for Dipping
13 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Caesar Dressing
10min.
Basic Farro
35min.
Café de Paris butter
25min.
Béarnaise sauce
20min.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24hod. 30min.
Fresh jalapeño dip
5min.
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1hod. 10min.
Lemon Caper Aioli
10min.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3hod. 40min.
Eggcellent Caesar Dressing
10min.
Aïoli
5min.
Hollandaise
15min.