Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pechugas cocidas
- 2 pechugas de pollo sin piel (600-800 g)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 500 g de agua
Bechamel
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de mantequilla
- 170 g de harina
- 800 g de leche entera
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
Para rebozar y freír
- 2 - 3 huevos batidos
- 200 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2403 kJ / 575 kcal
- Protein
- 29.94 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 34.16 g
- Vláknina
- 0.99 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1h
Hamburguesa clásica
30min
Hornazo de Salamanca
50 min
Huevos gratinados
20min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9ωρ. 15 λεπτ.
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1h
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1 Std. 40 Min
Filetes rusos
1 Std. 10 Min
Huevos gratinados rellenos de jamón
20min
Patatas revolconas
40min
Filetes rusos con salsa tzatziki
30min