
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pechugas cocidas
- 2 pechugas de pollo sin piel (600-800 g)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 500 g de agua
Bechamel
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de mantequilla
- 170 g de harina
- 800 g de leche entera
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
Para rebozar y freír
- 2 - 3 huevos batidos
- 200 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 575 kcal / 2403 kJ
- Protein
- 29.94 g
- Tuk
- 34.16 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Vláknina
- 0.99 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1 Std.
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 Min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 Std.
Agujas de ternera
1 Std. 40 Min
Albondigones con compota de tomate
1 Std. 5 Min
Salisbury steak
50 Min
Huevos gratinados rellenos de jamón
20 Min
Cinta de lomo rellena de jamón y queso
1 Std. 30 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Filetes rusos
1 Std. 10 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.