Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pechugas cocidas
- 2 pechugas de pollo sin piel (600-800 g)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 500 g de agua
Bechamel
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de mantequilla
- 170 g de harina
- 800 g de leche entera
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
Para rebozar y freír
- 2 - 3 huevos batidos
- 200 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2403 kJ / 575 kcal
- Protein
- 29.94 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 34.16 g
- Vláknina
- 0.99 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de nata
50min
Hamburguesa clásica
30min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Filetes rusos
1h 10min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Pimientos rellenos de carne con salsa de tomate al vermut
1h 30min
Hamburguesa de buey
1h
Lasaña boloñesa
2h 30 min
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1h
Delicias de jamón y queso
1h 30min
Hamburguesa de secreto de cerdo ibérico
40min
Huevos gratinados rellenos de jamón
20 min