Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canelones
- 24 placas de canelones precocidas
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pulpa de calabaza en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de vino blanco
- 400 g de pechuga de pollo sin piel en dados
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 60 g de harina
Salsa de piquillos
- 2 dientes de ajo
- 60 g de mantequilla
- 250 g de pimientos del piquillo
- 60 g de harina
- 300 g de leche entera
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 100 g de queso emmental rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1737 kJ / 416 kcal
- Protein
- 23.74 g
- Sacharidy
- 22.48 g
- Tuk
- 25.64 g
- Vláknina
- 2.46 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasaña de pollo y espinacas
1 Std.
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2h
Canelones de atún fresco con bechamel de calabacín
1 Std.
Lasaña fría de pisto y atún
9h
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 Std.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Minihamburguesas de bonito
3 godz. 40 min
Empanadillas de bonito y pisto
1h 45min
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1h 35 min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50min
Canelones de ave Rossini
1h 40min