Zařízení & příslušenství
猪脚姜
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份
Suroviny
-
水 焯水用600 克
-
猪蹄 切小段700 克
-
料酒10 克
-
姜 去皮,切块拍碎200 克
-
广式甜醋1000 克
-
水煮蛋 去壳4 颗
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
238.2 mg
Protein
31 g
Kalorie
1789 kJ /
428 kcal
Tuk
24.4 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
19.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:冬天的温暖
10 recepty/-ů
Čína
Čína