猪脚姜

猪脚姜

3.3 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份

Suroviny

  • 焯水用
    600 克
  • 猪蹄 切小段
    700 克
  • 料酒
    10 克
  • 去皮,切块拍碎
    200 克
  • 广式甜醋
    1000 克
  • 水煮蛋 去壳
    4 颗

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 238.2 mg
Protein 31 g
Kalorie 1789 kJ / 428 kcal
Tuk 24.4 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 19.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...