Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 去皮五花肉 ,切小块后冷冻1小时
- 70 克 虾仁
- 1 茶匙 生抽 (约5克)
- ½ 茶匙 老抽 (约3克)
- 1 茶匙 料酒 (约5克)
- ½ 平茶匙 盐 (约3克)
- 1 颗 蛋 ,敲开即可
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 1 支 葱 ,切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 340 kJ / 81 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0 g