Zařízení & příslušenství
肉末虾泥蒸蛋
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
去皮五花肉 切小块后冷冻1小时150 克
-
虾仁70 克
-
生抽 (约5克)1 茶匙
-
老抽 (约3克)½ 茶匙
-
料酒 (约5克)1 茶匙
-
盐 (约3克)½ 平茶匙
-
蛋 敲开即可1 颗
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末1 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.8 g
Kalorie
340 kJ /
81 kcal
Tuk
3.2 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
爱吃家常菜
8 recepty/-ů
Čína
Čína