肉末虾泥蒸蛋

肉末虾泥蒸蛋

3.1 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
4 人份

Suroviny

  • 去皮五花肉 切小块后冷冻1小时
    150 克
  • 虾仁
    70 克
  • 生抽 (约5克)
    1 茶匙
  • 老抽 (约3克)
    ½ 茶匙
  • 料酒 (约5克)
    1 茶匙
  • (约3克)
    ½ 平茶匙
  • 敲开即可
    1 颗
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切末
    1 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10.8 g
Kalorie 340 kJ / 81 kcal
Tuk 3.2 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...