Zařízení & příslušenství
炒五色蔬菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜头2 瓣
-
油20 克
-
青椒 切小块100 克
-
黄甜椒 切小块100 克
-
红甜椒 切小块100 克
-
芹菜 切段100 克
-
白花椰菜 切小朵100 克
-
胡椒粉½ 茶匙
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.4 g
Kalorie
304 kJ /
72 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
4.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína