Kompatibilní verze
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken legs, skin on (approx. 2 legs), deboned (see tip)
- 10 g light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 medium eggs
- 1560 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
- 50 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 300 g white long grain rice, rinsed until water runs clear
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 2 pandan leaves (see tip)
- 50 g onion, quartered
- 70 g potato, diced (2 cm)
- 70 g tomato, cut in wedges
- 120 g carrot, peeled, diced (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2663 kJ / 637 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1488 mg
Alternativní recepty
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Masala Squid
25 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Macaroni ABC Soup
55min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Chicken Porridge
1h 10min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Crispy Ikan Bilis
40min