Pizza Margherita
TM6 TM5 TM31

Pizza Margherita

4.3 (10 hodnocení)

Suroviny

Pizza Dough

  • 220 g water, room temperature
  • 1 tsp caster sugar
  • 20 g fresh yeast, crumbled
    nebo 2 tsp dried yeast (8 g)
  • 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp fine sea salt

Margherita Topping

  • 200 g mozzarella, cut in pieces
  • 250 g tinned chopped tomatoes (see tip)
  • 2 - 3 pinches fine sea salt, or to taste
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil
  • 10 - 15 fresh basil leaves, torn in pieces

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2544 kJ / 607 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
78 g
Tuk
24 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty