Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizza Dough
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp caster sugar
-
20
g fresh yeast, crumbled
nebo 2 tsp dried yeast (8 g) - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Margherita Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces
- 250 g tinned chopped tomatoes (see tip)
- 2 - 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 15 fresh basil leaves, torn in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Onion Tart (TM5)
1h
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 Min
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Strawberry Milkshake
5 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pizza Marinara
1h 35min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 Min
Number Cake
2h
Oat Bran Pancakes
10 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 Std. 10 Min
Pierogi with Meat
1h