Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes

Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes

4.3 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
12 pieces

Suroviny

Starter Dough
  • milk
    80 g
  • fresh yeast crumbled
    10 g
    1 tsp dried instant yeast
  • caster sugar
    1 tsp
  • strong white bread flour
    130 g
  • water, warm for soaking
Dough
  • caster sugar
    120 g
  • lemon preferably organic, zest only, without white pith
    1
  • orange preferably organic, zest only, without white pith
    1
  • milk
    60 g
  • unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing
    70 g
  • medium eggs
    2
  • fresh yeast crumbled
    20 g
    2 tsp dried instant yeast
  • orange blossom water (see tip)
    30 g
  • strong white bread flour
    450 g
  • fine sea salt
    1 pinch
Assembly
  • medium egg beaten
    1
  • mixed candied fruit to taste
    100 - 150 g
  • flaked almonds
    30 g
  • caster sugar (moistened with a few drops of water)
    50 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 piece

Protein 8.03 g
Kalorie 1268 kJ / 303 kcal
Tuk 7.58 g
Vláknina 1.87 g
Sacharidy 50.72 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...