Italian Rice Cake - Torta di riso

Italian Rice Cake - Torta di riso

4.4 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 30min.
16 portions

Suroviny

  • amaretti biscuits
    100 g
  • blanched almonds
    100 g
  • whole milk
    1000 g
  • vanilla pod and scraped out seeds
    1
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • caster sugar
    250 g
  • risotto rice
    100 g
  • medium eggs beaten
    5
  • candied mixed peel
    50 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • Amaretto or other almond liqueur
    80 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7 g
Kalorie 1036 kJ / 246 kcal
Tuk 8.5 g
Sacharidy 31.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...