Crème dessert au caramel
TM6

Crème dessert au caramel

4.2 (46 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g de sucre
  • 70 g de crème liquide 30-40% M.G.
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
  • 30 g de beurre froid, en morceaux (6 x 4 x 1 cm)
  • 1200 g de lait
  • 80 g de maïzena
  • 2 oeufs

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1116 kJ / 267 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
38 g
Tuk
11 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty