Zařízení & příslušenství
Caramel de base
Příprava 5min.
Celkový 25min.
300 g
Suroviny
-
30 g d'eau
-
1 c. à café jus de citron
-
300 g de sucre
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 g
Sodík
0.4 mg
Protein
0 g
Kalorie
16.4 kJ /
3.8 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cuisson du sucre
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Shortbread caramel au beurre salé
2hod. 25min.
Caramel liquide
25min.
Crème pâtissière
15min.
Sauce béchamel
15min.
Cuisson du riz basmati
35min.
Cuisson du riz long blanc
35min.
Rissoler 200 g de poireaux
20min.
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min.
Rissoler 200 g d'oignons
20min.
Sauce au caramel
1hod. 30min.
Génoise
1hod. 50min.
Cuisson du riz
25min.