
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 450 g Mehl
- 250 g Wasser
- 5 g frische Hefe
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Tomaten in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- 1 EL Balsamico, dunkel
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Dose Thunfisch, in Lake abgetropft
- 1 rote Zwiebel in Ringen
- 250 g geriebener Käse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 781 kcal / 3267 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 98 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 1827 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfisch Bolofritten
45min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Römische Pizza Bianco
6hod. 30min
Fladenbrot
2hod.
Schnelle Zwiebelfladen
1hod. 20min
Champignon-Döner mit Knoblauchsauce
40min
Schnelle Thunfisch-Pizza
1hod.
Rotbarsch mit Tomaten, Möhren und Reis
50min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1hod. 5min
Spanische Kartoffeln
40min
Lahmacun-Pizza
2hod.
Poğaça - türkische Teigtaschen
2hod. 40min