Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Putenbrust
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 - 2 TL Paprika edelsüß
- 400 g Zwiebeln, geviertelt
- 40 g Butterschmalz
- 50 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Orangen, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft von 2 Orangen ausgepresst und 1 Orange in Scheiben
- 100 g Weißwein, trocken
- 2 EL Orangenmarmelade
- 25 g Speisestärke
- 150 g Sahne
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2037 kJ / 487 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefleisch süß-sauer
30 Min
Hackbällchen in Apfel-Paprika-Sauce
50 Min
Puten-Mandarinen-Geschnetzeltes
35 Min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln und Schoko-Grießpudding
2h
Coq au vin
2h
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 godz. 15 min
Puten-Speck-Rouladen mit Kartoffeln und Zwiebel-Senf-Sauce
1h 25min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Putenschnitzel mit Curry-Bananen-Sauce
40 Min
Überbackene Hähnchenbrust in Tomatensauce mit Kartoffelpüree
1 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min