
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů hladké mouky plus na pomoučnění
- 100 gramů žitné mouky
- 20 gramů čerstvého droždí
- 340 gramů vody
- 1 ½ - 2 čajové lžičky soli
- hladká mouka na pomoučení
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 146 kcal / 611 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
25min
Veganské sýrové fondue
Žádné hodnocení
Celozrnné croissanty
1hod. 20min
Máslo
5min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12hod. 10min
Hruškový bezlepkový koláč
40min
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1hod. 30min
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min
Podmáslový chléb
4hod. 35min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1hod. 40min
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29hod. 45min