Gulrótakúlur

Gulrótakúlur

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
12 stykki

Suroviny

  • gulrætur skornar í bita (2 cm)
    100 - 120 g
  • döðlur, steinalausar skornar í tvennt
    3
  • þurrkaðar apríkósur
    4
  • eplamauk (ósykrað)
    2 msk
  • hlynsýróp
    2 msk
  • vanillubragðefni
    1 tsk
  • haframjöl
    80 g
  • kókoshveiti
    30 g
  • kanill
    ½ tsk
  • múskat, malað
    ¼ tsk
  • engifer, malað
    ¼ tsk
  • kókosmjöl til að rúlla
    10 - 20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stykki

Protein 1.5 g
Kalorie 305 kJ / 72 kcal
Tuk 1.5 g
Sacharidy 11.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše