Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vepřového sádla, hřbetního, na kostičky (1 x 1 cm)
- 100 gramů vody
- ½ polévkové lžíce soli
- 2 - 3 špetky sušeného tymiánu (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 36890 kJ / 8811 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 995 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Škvarková pomazánka
5 min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 Std. 30 Min
Taveňák z tvarůžků
35 Min
Majonéza
5 min
Domácí nudle (zavářka)
30 Min
Dršťková polévka
1 Std.
Moravské zelí
25 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Játrová rýže
35 Min
Škvarkové placky
1h 10 min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 Min