Zařízení & příslušenství
Hruškový koláč
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
30 kusů
Suroviny
Horní vrstva
-
50 gramů vlašských ořechů
-
900 - 1000 gramů hrušek oloupaných, nakrájených na kousky
-
150 gramů másla na kousky
-
120 gramů cukru
-
1 špetka soli
-
½ čajové lžičky skořice, mleté
Těsto
-
180 gramů másla na kousky
-
150 gramů cukru
-
1 čajová lžička domácího vanilkového cukru1 balíček vanilkového cukru (20 gramů)
-
5 vajec
-
300 gramů hladké mouky
-
1 balíček kypřicího prášku do pečiva (12 gramů)
-
50 gramů mléka
-
moučkový cukr na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
2.4 g
Kalorie
831 kJ /
198 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
22.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rebarborový koláč
1 Std. 15 Min
Třený ovocný koláč
50 Min
Rybízový koláč
2 Std. 5 Min
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
1 Std.
Rebarborovo-jahodový koláč
1 Std.
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1 Std. 55 Min
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1 Std. 20 Min
Muffiny s hruškami
55 Min
Čokoládový koláč s hruškami
1 Std. 20 Min
Mřížkový jablečný koláč
1 Std. 25 Min
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 Min