Zařízení & příslušenství
Hruškový koláč
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
30 kusů
Suroviny
Horní vrstva
-
50 gramů vlašských ořechů
-
900 - 1000 gramů hrušek oloupaných, nakrájených na kousky
-
150 gramů másla na kousky
-
120 gramů cukru
-
1 špetka soli
-
½ čajové lžičky skořice, mleté
Těsto
-
180 gramů másla na kousky
-
150 gramů cukru
-
1 čajová lžička domácího vanilkového cukru1 balíček vanilkového cukru (20 gramů)
-
5 vajec
-
300 gramů hladké mouky
-
1 balíček kypřicího prášku do pečiva (12 gramů)
-
50 gramů mléka
-
moučkový cukr na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
2.4 g
Kalorie
831 kJ /
198 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
22.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kynutý borůvkový koláč
1hod. 50min.
Bábovka plněná tvarohem
1hod.
Hruškový šlehačkový koláč
1hod. 35min.
Třený ovocný koláč
50min.
Bublanina s meruňkami
1hod.
Stočený mandlový věnec
2hod. 20min.
Borůvkový koláč s bílou čokoládou
1hod.
Mřížkový jablečný koláč
1hod. 25min.
Jablečno-ořechové muffiny
45min.
Makové řezy s citrónovou polevou
1hod.
Jogurtová bábovka
1hod. 40min.
Švestkový koláč
1hod. 40min.