Zařízení & příslušenství
Zelný salát s křenem
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů křenu, čerstvého
-
150 gramů jablek bez jádřinců, napůl
-
300 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
1 polévkovou lžíci cukru
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1.4 g
Kalorie
386 kJ /
92 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Podzimní celerový salát
15min.
Křenová pomazánka
7min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Salát Boleslaw
10min.
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.
Coleslaw
10min.