Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů křenu, čerstvého
- 150 gramů jablek, bez jádřinců, napůl
- 300 gramů bílého zelí, na kousky (3 cm)
- 1 polévkovou lžíci cukru
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 386 kJ / 92 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Zelný salát s bylinkami
10 Min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 Std. 15 Min
Zeleninový salát ve skleničce
20 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Jablkovo - mrkvový salát
10 Min
Řecký zelný salát
2 Std. 15 Min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 Min
Křenová pomazánka
7min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Salát Boleslaw
10 Min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Coleslaw
10 Min