Zařízení & příslušenství
Kuřecí vývar plný kolagenu
Příprava 5min.
Celkový 12hod. 10min.
6 porcí
Suroviny
-
500 gramů kuřecích skeletů bez masa, nejvyšší kvality
-
2 polévkové lžíce jablečného octa
-
1000 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 stroužky česneku
-
20 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
10 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička mleté kurkumy
-
petrželová nať nasekaná, k podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
448.6 mg
Protein
11.9 g
Kalorie
1202.2 kJ /
287.3 kcal
Tuk
25.6 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Krása díky stravování
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8hod. 30min.
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min.
Drůbeží vývar
1hod.
Rýže, vařená
25min.
Vaječný likér z domácího salka (pro TM6 a TM5)
2hod. 20min.
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2hod. 30min.
Vařená vejce (program Vaření vajec)
20min.
Čirý vývar z hovězího masa
3hod. 45min.
Vařené brambory
30min.
Čirý zeleninový vývar
3hod. 45min.
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.