
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů kuřecích skeletů bez masa, nejvyšší kvality
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička mleté kurkumy
- petrželová nať nasekaná, k podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 287.3 kcal / 1202.2 kJ
- Protein
- 11.9 g
- Tuk
- 25.6 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Sodík
- 448.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 Std. 30 Min
Vařené brambory
30 Min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 Std. 50 Min
Zeleninový vývar se zázvorem
4 Std. 15 Min
Drůbeží vývar
1 Std.
Vařená jasmínová rýže
35 Min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 Std. 5 Min
Čirý zeleninový vývar
3 Std. 45 Min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min
Krémová hrášková polévka
40 Min
Brokolicový krém
30 Min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 Min