Zařízení & příslušenství
Kuřecí vývar plný kolagenu
Příprava 5min.
Celkový 12hod. 10min.
6 porcí
Suroviny
-
500 gramů kuřecích skeletů bez masa, nejvyšší kvality
-
2 polévkové lžíce jablečného octa
-
1000 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 stroužky česneku
-
20 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
10 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička mleté kurkumy
-
petrželová nať nasekaná, k podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
448.6 mg
Protein
11.9 g
Kalorie
1202.2 kJ /
287.3 kcal
Tuk
25.6 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Krása díky stravování
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Restované hovězí s caponatou
45min.
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8hod. 30min.
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.
Zeleninový vývar se zázvorem
4hod. 15min.
Drůbeží vývar
1hod.
Vařená jasmínová rýže
35min.
Restovaná zeleninová směs
30min.
Restované proužky kuřecího masa
15min.
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.
Guláš z vepřové panenky
40min.
Čirý zeleninový vývar
3hod. 45min.
Čirý vývar z hovězího masa
3hod. 45min.