Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů kuřecích skeletů, bez masa, nejvyšší kvality
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na plátky (2 mm)
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička mleté kurkumy
- petrželová nať, nasekaná, k podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1202.2 kJ / 287.3 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 448.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované jablko (200 gramů)
15 Min
Těstoviny, vařené
20 Min
Čirý zeleninový vývar
3h 45min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Rýže, vařená
25 Min
Vařená jasmínová rýže
35min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 godz. 5 min
Loupání brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 Min
Drůbeží vývar
1 Std.
Vařené brambory
30min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min