
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů kuřecích skeletů, bez masa, nejvyšší kvality
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na plátky (2 mm)
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička mleté kurkumy
- petrželová nať, nasekaná, k podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1202.2 kJ / 287.3 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 448.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňová polévka se smetanou
40 Min
Ledová káva Dalgona
10min
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1 Std.
Vanilkovo-malinová zmrzlina ze skyru (nízkotučná)
10 Std. 15 Min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45 min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Bezlepkové jahodové knedlíky (low carb) v páře
35min
Vánoční cappuccino
1hod. 10min
Drůbeží vývar
1 Std.
Filloas (španělské palačinky)
1 Std.
Vařená jasmínová rýže
Žádné hodnocení