Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Malzpulver -
½
Würfel frische Hefe (20 g), zerbröselt
nebo 2 TL Trockenhefe (8 g) - 400 g Mehl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Mozzarella, in Stücken
-
250
g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
nebo 250 g Passierte Tomaten - 2 - 3 Prisen Salz
- 1 EL Olivenöl
- 10 - 15 Basilikumblätter, frisch, zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15 min.
Lasagne verdi
1h 15 min.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Madeleines
1 godz.
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 godz. 10 min
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Pastasalat mit Gemüse
1 godz.
Ofen-Käseschnitte
35min
Vegetarische Carbonara
30 min
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min