![Pizzette "Tricolore" Pizzette "Tricolore"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8A366026-C7F8-4DA6-AFB5-01798CD9C3A0/Derivates/0F557ABC-D11D-4AE8-BA0D-7FAF1B0E6B00.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
Teig
- 330 g Milch
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 550 g Weizenmehl
Belag und Fertigstellung
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet
- ½ TL Salz
- 220 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut und ausgedrückt
- 100 g Schinken, gekocht, in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1061 kJ / 253 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g