Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Trutenfleisch, ohne Knochen, ohne Haut
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Vierteln
- 1 Zwiebel, in Hälften
- 1 Ei
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Gemüsebouillon, Granulat
- 100 g Wasser
- Öl, zum Anbraten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Chicken Nuggets & Country-Cuts mit Ketchup
1h
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35 min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Rindsstroganoff
45min
Züri-Gschnätzlets
50min
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1h 10min