![Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8fc8929e-4695-42f7-8e09-9bf5b88f22d9/Derivates/b9d4af9f-b3ae-4dc4-86b1-1fc4b315cbbf.jpg)
Kompatibilní verze
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 380 g de agua fría
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
Pesto de albahaca
- 20 g de queso parmesano en trozos de 2 cm
-
20
g de piñones crudos
nebo 20 g de almendra cruda sin piel - ½ diente de ajo
- 80 g de hojas de albahaca frescas
- 60 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
- 1 - 2 tomates en rodajas de 7-8 mm
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 300 g de mozzarella en rodajas de 5-6 mm
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 498.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocas de calabacín
2ч.
Pralinés de pacanas
1 godz.
Calzone de sobrasada y queso
1 godz.
Cilindros de pasta filo rellenos de queso y ras el hanut
35 min
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1h 15min
Tarta tatin de tomates
1 godz. 10 min
Pan de ajo y queso
1ч. 30 мин.
Piadina con pollo y berenjena
2ч. 10 мин.
Hummus de calabaza asada
1h 15min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 мин.
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min
Focaccia de Puglia
1 godz.