Kompatibilní verze
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 380 g de agua fría
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
Pesto de albahaca
- 20 g de queso parmesano en trozos de 2 cm
-
20
g de piñones crudos
nebo 20 g de almendra cruda sin piel - ½ diente de ajo
- 80 g de hojas de albahaca frescas
- 60 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
- 1 - 2 tomates en rodajas de 7-8 mm
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 300 g de mozzarella en rodajas de 5-6 mm
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 498.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia rellena
4 Std. 20 Min
Colines tres sabores
Brak ocen
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30 min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Bocata de langostinos, beicon y coleslaw
15min
Sticks de verduras
40min
Focaccia de Puglia
1 godz.
Coca de sardinas
30 min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50min