Kompatibilní verze
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 260 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- 25 g de pan rallado
- 50 g de agua
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 90 g de agua
-
100
g de harina integral de centeno
nebo 100 g de harina de centeno - 180 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas especias para pan
- 1 cucharadita de manteca de cerdo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 7876 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Sacharidy
- 341.2 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 43.1 g
- Sodík
- 4966.7 mg
Alternativní recepty
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 godz.
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 godz. 30 min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min