Kompatibilní verze
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 260 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- 25 g de pan rallado
- 50 g de agua
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 90 g de agua
-
100
g de harina integral de centeno
nebo 100 g de harina de centeno - 180 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas especias para pan
- 1 cucharadita de manteca de cerdo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 7876 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Sacharidy
- 341.2 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 43.1 g
- Sodík
- 4966.7 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Panecillos de espelta
16h 30 min.
Pan de centeno y manteca
16h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30 min.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15h 30min