Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta vermelha s/ sementes, picada
- 40 g azeite
-
800
g tomate em pedaços
nebo 800 g tomate fresco cortado em pedaços -
300
g atum em lata, em óleo, escorrido
nebo 300 g atum de lata, em água, escorrido - 10 - 12 folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- ½ - 1 c. chá de açúcar
- 10 g sal marinho
- ½ c. chá de pimenta preta
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 fio de azeite
- 320 g esparguete (ver alternativa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1947 kJ / 465.3 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 643.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almôndegas com molho de tomate e puré de batata
45min
Ervilhas com ovos escalfados na Bimby Friend
35 Min
Chili com carne
40min
Menu: Creme de grão e tomate, massada de peixe e queques de maçã
1h
Almôndegas com molho de tomate e massa
45min
Estufado de peixe e marisco com arroz
30 Min
Caril de frango rápido com arroz basmati
40min
Esparguete à carbonara
25 Min
Lasanha
1 Std. 45 Min
Caril de camarão com arroz basmati
35 Min
Salmão com molho de cogumelos e batata
35 Min
Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo
1h