
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cenoura
- 40 g chalota
-
6 - 8
folhas de manjericão mais q.b. p/ guarnecer
nebo 1 c. chá de manjericão, seco - 30 g azeite
- 200 g salsichas de porco s/ pele e desfeitas
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 320 g massa curta, seca (cotovelos, laços, penne, etc.) (ver dica)
-
200
g lentilhas cozidas escorridas (ver dica)
nebo 170 g lentilhas secas cozidas - 10 g vinagre balsâmico (volitelně)
- 3 - 4 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 581.3 kcal / 2432.3 kJ
- Protein
- 23.2 g
- Tuk
- 21.4 g
- Sacharidy
- 66.7 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Sodík
- 684.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparguete de miolos sangrentos
13hod. 30min
Arroz de caril com peixe fumado - kedgeree
30min
Arroz com creme de grão-de-bico
40min
Arroz com carne e brócolos
50min
Esparguete com frango
40min
Massa gratinada com couve-flor e queijo fumado
1hod.
Arroz de atum com espinafres e feijão
25min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Massa com frango e orégãos
30min
Penne com carne picada
45min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1hod. 5min
Penne com atum
30min